ZICHT OP DE GOLDEN TENLOOP 2013


De ‘Delft-beleving’ delen is het mooiste wat er is!
In de luwte van de koning en na het stilstaan van 4 en 5 mei, staat in Delft elk jaar op Hemelvaartsdag een familiefeest op stapel.

Waar over het algemeen de sfeer wordt bepaald door het specifieke publiek dat op een evenement afkomt, is op dat moment de Delftse binnenstad een familie en vrienden ontmoetingsplaats.
Werkelijk een fantastische dag om in- en ontspanning met elkaar te beleven. Saamhorigheid en gezelligheid voor jong en oud op een plek waar dat prima kan: ‘In de Delftse binnenstad!’

Natuurlijk zijn wij trots dat wij daar deel van kunnen uitmaken en het geeft extra voldoening als je ziet dat, naast een goede organisatie met vrijwilligers die zo’n loopfeest begeleidt, de bezoekers van de stad zich ook buitengewoon op hun gemak voelen. Dit om te laten zien dat een groot evenement als de Trompper Optiek Golden Tenloop in Delft breed gedragen wordt.
Bedrijven lopen mee of profileren zich op een andere manier; verenigingen lopen als collectief of begeleiden individueel; de horeca zet zijn beste beentje voor. De gemeente, de politie en de brandweer zijn buitengewoon behulpzaam! Delft doet dit spontaan!

Wij zijn daar trots op en dat moet iedereen weten!

Willie van Woerden, eigenaar van Trompper Optiek en optometrist